ZorgBoergondisch bestaat alweer bijna 1 jaar! Wat is de tijd hard gegaan. Alle seizoenen zijn we bij langs geweest. In de winter gestart met de 1e deelnemer. Het einde van de winter, kwamen er twee nieuwe deelnemers bij. In het lentezonnetje heerlijk bezig geweest met het aanplanten van de fruitbomen, het maken van een houten hekken, het realiseren van een kas en een moestuin. Kleine sla plantjes, courgettes en aardbeienplanten in de kweekbakken. Uien, rode bieten, snijbieten en worteltjes. Alles wordt met liefde gezaaid.

De groep wordt uitgebreid. In april, juli, augustus verwelkomen we nieuwe deelnemers. Ook nemen we helaas afscheid van enkele van hen.

In de zomer lekker aan het koetelen tussen de plantjes, regelmatig zittend in de zon met een glaasje sap en gezellig aan het kletsen met elkaar.

Inmiddels is het herfst. De bladeren krijgen mooie rode, oranje kleuren en verliezen langzaam hun blad. Af en toe een gure, harde wind, zorgt er voor dat we weer vaker binnen in de schuur en de keuken te vinden zijn. Warme thee, de heerlijke geur van zelfgemaakte cake of een lekkere pompoensoep. Alles passeert de revue.

Nog een paar weken en we vieren ons 1e jubileum! Iedereen bedankt die interesse heeft getoond in ZorgBoergondisch, die heeft geholpen met de opbouw van de kas, moestuin, de ruimte van de zorgboerderij en alle deelnemers voor de gezelligheid.

We hopen dat we nog vele jaren onze boerderij mogen delen met mensen met een grote of kleine hulpvraag. Dat zij prachtige dagen op de boerderij zullen beleven. ~ Genieten bij de boer ~